Menuplan for Lundebjerggårds cafe marts 2024
Hovedret 61,- kr. Biret 17,- kr. / lun biret 25,- kr
Fredag 1 Farsbrød med porrer, skysovs, kartofler, majs Ribs-solbærgrød med fløde
Lørdag 2 Kotelet i basilikum-tomatfad, kartofler, bønner Is med vafler
Søndag 3 Ribbensteg, skysovs, kartofler, spidskålssalat Ymerfromage med jordbærsovs
Mandag 4 Kogt torsk, sennepssovs, kartofler, smørstegt spinat Minestronesuppe
Tirsdag 5 Hakkebøf, bløde løg, skysovs, kartofler, gulerødder, surt Othellolagkage
Onsdag 6 Ristaffel med kylling i karry og forskellige toppings Blommegrød med fløde
Torsdag 7 Gryderet med svinekød og cocktailpølser, kartoffelmos, broccoli, rødbeder Pandekager med syltetøj
Fredag 8 Kalvesteg, rødvinssovs, timiankartofler, græsk salat Chokolademousse
Lørdag 9 Krebinet, stuvet blomkål, kartofler, rødbeder Risdessert med rabarberkompot
Søndag 10 Mandelbagt laks, citronsovs, kartofler, grillet grønt Islagkage med marcipanlåg
Mandag 11 Panko-paneret kylling, svampesovs, kartofler, tzatziki Sveskegrød med fløde
Tirsdag 12 Stegt lever, bløde løg, skysovs, kartofler, blomkål, asier Frugter med vaniljeskum
Onsdag 13 Forloren hare, skysovs, kartofler, waldorfsalat, ribsgele Citronfromage
Torsdag 14 Fiskefrikadeller, aspargessovs, kartofler, gulerodsråkost Kalvekødssuppe med boller, urter
Fredag 15 Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, grønt, rødbeder Æblekage
Lørdag 16 Bankekød, kartoffelmos, bagte gulerødder, asier Jordbærgrød med fløde
Søndag 17 Hamburgerryg, flødekartofler, blandet salat med feta Blommer i portvin med cremesovs
Mandag 18 Frikadeller, stuvet hvidkål, kartofler, blandet grønt Croissant med hønsesalat 25,- kr.
Tirsdag 19 Kalkun-karrygryde, ris, kartofler, edamameblanding Cheesecake med skovbær
Onsdag 20 Skinkeschnitzel, brasede kart. skysovs, drenge, ærter Hindbær-yoghurtdessert
Torsdag 21 Benløse fugle, kartofler, karotter, rødbeder Jordbærtrifli
Fredag 22 Dampet laks, hollandaise, kartofler, sauteret grønt Moccafromage
Lørdag 23 Kåldolmere, grønsagssovs, kartofler, rodfrugter Hybensuppe med flødeskum
Søndag 24 Kalveculotte, skysovs, kartofler, blandet grønt, perleløg Appelsinfromage
Mandag 25 Flere retter at vælge imellem m. kartoffelmos, grønt, surt Rød alliancegrød med fløde
Tirsdag 26 Kalkun cordonbleu, paprikasovs, kartofler, porrer Ferskner med flødeskum
Onsdag 27 Millionbøf, spaghetti, kartofler, bønner Mannagrød med kanelsukker
Torsdag 28 Skinke, stuvet spinat, kartofler, majsblanding Fløderand med hindbærcoulis
Fredag 29 Rødspætte med røget laksemousse, citronsovs, kartofler, gulerodsråkost Stikkelsbærgrød med fløde
Lørdag 30 Stegt lammekølle, skysovs, kartofler, salat med mynte Sherryfromage
Søndag 31 Kyllingesteg, skysovs, kartofler, hjemmelavet agurkesalat Blommetrifli
Cafeen er åben for salg af varm mad fra kl. 11.30 – 13.00
Vi tager imod kontanter og dankort.
Ret til ændringer forbeholdes