Lundebjerggård

Menu Juni 2021

Hovedret 53 Kr. Biret 16 Kr.

Tirsdag 1 Kun salg af kaffe, kage og ostemad

Onsdag 2 Dampet laks m. hollandaisesovs, kartofler og spinat Citronfromage m. flødeskum

Torsdag 3 Hamburgerryg m. flødekartofler og gulerødder Rødgrød m. fløde

Fredag 4 Hjerter i flødesovs m. kartoffelmos og rabarberkompot Risengrød m. kanel / smør

Lørdag 5 Frikadeller m. stuvede ærter / gulerødder og kartofler Hønsekødssuppe m. fyld

Søndag 6 Ribbensteg m. skysovs, kartofler og rødkål Fløderand m. kirsebærsovs

Mandag 7 Hakkebøf m. skysovs, kartofler og squashblanding Ymerkoldskål, kammerjunker

Tirsdag 8 Stegt kylling m. skysovs, kartofler og rabarberkompot Blomkålssuppe

Onsdag 9 Stegt fiskefilet m. krydderurtesovs, kartofler og råkost Islagkage m. vafler

Torsdag 10 Millionbøf m. spaghetti / kartofler, marieneret bønner Jordbærfromage m. skum

Fredag 11 Rullesteg m. persille, skysovs, kartofler og rødkål Rabarberkage m. skum

Lørdag 12 Kalvelever m. bløde løg, kartofler og blomkål Aspargessuppe

Søndag 13 Skinke m, aspargessovs, kartofler, stegte guleroødder Ferskner m. makronskum

Mandag 14 Gryderet espangnole m. ris / kartofler og grønt Æblegrød m. fløde

Tirsdag 15 Krebinet m. skysovs, nye kartofler, spidskålgremolata Appelsinfromage m. skum

Onsdag 16 Forloren hare med vildtsovs, kartofler, asier, gulerod Æblekage

Torsdag 17 Krydderfrikadeller, stuvet blomkål, kartofler, rødbeder Pandekager m. syltetøj

Fredag 18 Pølser og kold kartoffelsalat Risengrød m. kanel, smør

Lørdag 19 Kødboller m. karrysovs, ris/kartofler, ananas/pebermix Hindbærgrød m. fløde

Søndag 20 Kalvesteg m. skysovs, kartofler, bønner og ribsgelé Budding m. kirsebærsovs

Mandag 21 Laksefrikadeller m. stuvet spinat, kartofler, karotter Oksekødssuppe

Tirsdag 22 Svensk pølseret m. blandet salat Jordbær m. is

Onsdag 23 Stegt svinekam m. skysovs, kartofler og rødkål Ananas / ferskner m. creme

Torsdag 24 Hakkebøf m. bearnaisesovs, røsti og bagt tomat Rabarbersuppe m. skum

Fredag 25 Frikadeller m. varm kartoffelsalat og råkost Managrød m. kanel

Lørdag 26 Kødsovs m. spaghetti / kartofler og solgul ratatouille Yoghurtdessert m. kirsebær

Søndag 27 Bøfstroganoff m. kartoffelmos og stegte gulerødder Jordbærfromage m. skum

Mandag 28 Krebinet m. stuvet sommerkål, kartofler og rødbeder Hønsekødsuppe

Tirsdag 29 Fiskefrikadeller m. remouladesovs, kartofler og ærter Jordbær m. fløde

Onsdag 30 Krydret nakkesteg, skysovs, kartofler, tyttebærsyltetøj Blomkålssuppe

Cafeen på Lundebjerggård er åben for salg af varm mad fra kl.11.30 – 13.00

Ret til ændringer forbeholdes

Madbordet