Lundebjerggård

Menuplan for Lundebjerggårds cafe maj 2022

Åben alle hverdage fra kl. 900 -15.30 Lørdage, Søndage og helligdage fra KL. 10.00-14.00

 varm mad fra kl. 11.30 – 13.00  Hovedret 53 Kr. Biret 16 Kr.

Søndag  1 lukket

Mandag 2 lukket

Tirsdag  3 lukket

Onsdag 4 Oksesteg, rødvinssovs, røsti, karotter Moccafromage

Torsdag 5 Fiskerulle m. laksemousse, hollandaise, kart., salat Suppe m boller og urter

Fredag 6 Kotelet, skysovs, kartofler, marinerede bønner Budding m. kirsebærsovs

Lørdag 7 Millionbøf, spaghetti, kartofler, blandet grønt Rabarbergrød m. fløde

Søndag 8 Skinke, flødekartofler, broccolisalat Panna cotta m. frugtcoulis

Mandag 9 Stegt lever, bløde løg, skysovs, kart., blomkål Ymerfromage m. frugtsovs

Tirsdag 10 Boller i karry, ris, kartofler, ananas-pebermix Grøn forårssuppe

Onsdag 11 Stjerneskud med rejer, asparges og dressing Chokolademousse

Torsdag 12 Græsk farsbrød, tzatziki, stegte kartofler, råkost Hvede med ost og druer

Fredag 13 Kamsteg, skysovs, kartofler, rødkål Pandekager m. syltetøj

Lørdag 14 Stegt kylling, pastasalat, naanbrød, råkost Æblegrød m fløde

Søndag 15 Mørbradgryde, kartoffelmos, grønt Citronfromage

Mandag 16 Kalkunschnitzel, svampesovs, drenge, brasekartofler, ærter Minestronesuppe

Tirsdag 17 Dampet laks, citronssovs, kartofler, spinat Jordbærgrød m. fløde

Onsdag 18 Hakkebøf, bløde løg, bearnaise, savoykålssalat Tærte med kylling og porrer

Torsdag 19 Forloren hare, vildtsovs, kartofler, blandet grønt, asier, ribsgele Ymerdessert m. brombær

Fredag 20 Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder Rabarberkage m flødeskum

Lørdag 21 Kalkun-karrygryde, ris, kartofler, ratatouille Pærer med cremesovs

Søndag 22 Kogt kalvekød, peberrodssovs, grillet grønt Islagkage m. vafler

Mandag 23 Flere retter at vælge imellem m. kartoffelmos, grønt Koldskål, kammerjunkere

Tirsdag 24 Krebinet, stv. ærter-gulerødder, kartofler, rødbeder Blomkålssuppe

Onsdag 25 Kylling, skysovs, kartofler, mormorsalat, rabarberkompot Wraps med laksemousse

Torsdag 26 Fiskefileter, persillesovs, kartofler, salat Æblekage

Fredag 27 Frikadeller, kold kartoffelsalat, asparges m bacon Ribs-solbærgrød m fløde

Lørdag 28 Gryderet med cocktailpølser, mos, grønt Champignonsuppe

Søndag 29 Mandelbagt laks, hollandaise, smørstegt spinat Jordbærtrifli

Mandag 30 Fiskefrikadeller, persillesovs, kartofler, råkost Frugter med makronskum

Tirsdag 31 kotelet, skysovs, kartofler, bønner Abrikosgrød med fløde

Cafeen har Mobilepay

Ret til ændringer forbeholdes

Madbordet