Lundebjerggård

Menuplan for Lundebjerggård februar 2023

Hovedret 55,- kr Biret 17,- kr

Onsdag 1 Benløse fugle, kartofler, karotter                                         Blommer i portvin, cremesovs

Torsdag 2 Skipperlabskovs, rødbeder, persille                                                         Appelsinfromage

Fredag 3 Hamburgerryg, flødekartofler, blandet salat                                               Frisk frugtsalat

Lørdag 4 Svensk pølseret med blomkålsråkost                                           Blommegrød med fløde

Søndag 5 Dampet laks, aspargessovs, kartofler, grillet grønt             Ymerfromage, kirsebærsovs

Mandag 6 Enebærgryde, persillekartoffelmos, stegt blomkål, surt      Stikkelsbærgrød med fløde

Tirsdag 7 Kamsteg, skysovs, rødkål, kartofler, ribsgele                                            Jordbærfromage

Onsdag 8 Stegt medister, varm kartoffelsalat, sennep, gulerødder  Spinattærte med laks, råkost

Torsdag 9 Dampet torsk, citronsovs, romanescoblanding                    Kiwi-stikkelsbærgrød, fløde

Fredag 10 Pariserbøf m. rødbeder, capers, løg, pickles, peberrod og æggeblomme    Islagkage med vafler

Lørdag 11 Skinkestroganoff, kartofler, marinerede bønner                         Æblesuppe med musli

Søndag 12 Oksesteg, røsti, kartofler, svampesovs, grønt m glace              Figner med cremesovs

Mandag 13 Krebinet, skysovs, kartofler, persillerødder,                               asier Trifli

Tirsdag 14 Stegt lever, bløde løg, skysovs, kartofler, kålblanding                 Budding med saftsovs

Onsdag 15 Paneret torsk, grønsagssovs, kartofler, karotter              Hasselnøddetærte m. blåbær

Torsdag 16 Frikadeller, stuvet hvidkål, kartofler, ærter                                             Romfromage

Fredag 17 Kalkunfarsbrød, paprikasovs, sauteret peberfrugt                       Sveskegrød med fløde

Lørdag 18 Hakkebøf, bløde løg, skysovs, kartofler, porrer                          Jordbærgrød med fløde

Søndag 19 Kyllingesteg, skysovs, kartofler, hjemmelavet agurkesalat, mormorsalat            Citronfromage

Mandag 20 Bøf bourguignon, kartoffelmos, stegte rødbeder, løgkompot            Ferskner med makronskum

Tirsdag 21 Paneret fyldt rødspætte, purløgssovs, kartofler, grønkålssalat                 Chokolademousse

Onsdag 22 Kåldolmere, skysovs, kartofler, broccoli                                     Tarteletter med høns i asparges

Torsdag 23 Kalvesteg, whiskysovs, kartofler, blandet grønt                          P andekager med syltetøj

Fredag 24 Mandelbagt laks, hollandaise, kartofler, sauteret grønt                Gammeldags æblekage

Lørdag 25 Forloren hare, vildtsovs, waldorfsalat, ribsgele                         Ribs-solbærgrød med fløde

Søndag 26 Kogt kalvekød, peberrodssovs, kartofler, wokgrønt              Ananasfromage m flødeskum

Mandag 27 Braiseret svinekæbe, kartofler, bagte græskar, surt                                        Jordbærtrifli

Tirsdag 28 Biksemad med spejlæg og rødbeder                                         Yoghurtdessert med hindbær

Madbordet