Lundebjerggård

Menuplan for Lundebjerggårds cafe oktober 2022                                                                  

Hovedret 55,-                                                                      Biret 17,- 

Lørdag 1 Kalkungryde, ris, kartofler, peberfrugter                                    Frugter med flødeskum

Søndag 2 Hamburgerryg, stuvet spinat og kartofler                               Panna cotta m passionsfrugt

Mandag 3 Biksemad med skysovs, spejlæg og rødbeder                       Hindbærgrød med fløde

Tirsdag 4 Krydderfrikadeller, svampesovs, wokgrønt                             Appelsinfromage

Onsdag 5 Stegt lever, bløde løg, skysovs, agurkesalat                            Kyllingetærte med porrer

Torsdag 6 Rødspætte med laksemousse, citronsovs, salat                   Risengrød med kanelsukker

Fredag 7 Boller i selleri med kartofler                                                       Grønkålssuppe

Lørdag 8 Krebinet, skysovs, kartofler, sauteret spidskål                        Stikkelsbærgrød med fløde

Søndag 9 Oksesteg, rødvinssovs, røsti, bagt græskar                           Blommer med cremesovs

Mandag 10 Forloren hare, vildtsovs, spidskål, ribsgele, surt                Æggerand m. rejer, dressing

Tirsdag 11 Lasagne med blandet salat                                                     R ød alliancegrød med fløde

Onsdag 12 Rullesteg med svesker, skysovs, rødkål                               Risdessert med rabarberkompot

Torsdag 13 Skinkeschnitzel, skysovs, brasede kartofler, drenge, ærter            Jordbærtærte

Fredag 14 Dampet laks, hollandaisesovs, broccolisalat                                     Ananasfromage

Lørdag 15 Bøf Lindstrøm, kaperssovs, kartofler og bl. grønt                            Rabarbersuppe

Søndag 16 Ribbensteg, skysovs, kartofler, rødkål og ribsgele                         Abrikostrifli

Mandag 17 Kogt torsk, sennepssovs, kartofler, sauteret grønt                       Chokolademousse

Tirsdag 18 Stegt kylling, skysovs, agurkesalat og mormorsalat                       Jordbærgrød med fløde

Onsdag 19 Enebærgryde, kartoffelmos, broccoli, surt                                      Hummersuppe

Torsdag 20 Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder                                 Ymerfromage med kirsebærsovs

Fredag 21 Svensk pølseret med blandet salat                                                     Solbærgrød med fløde

Lørdag 22 Fiskefrikadeller, remouladesovs, kartofler, råkost                           H ønsekødsuppe med boller

Søndag 23 Stegt lammekølle, skysovs, kartofler, rosenkålsaute                     Romfromage

Mandag 24 Gule ærter, sprængt nakke, pølse, sennep, rødbeder                  Pandekager med syltetøj

Tirsdag 25 Fiskefileter, persillesovs, kartofler, salat                                          Blommegrød med fløde

Onsdag 26 Hakkebøf, bløde løg, skysovs, kartofler, karotter                         Tarteletter med høns i asparges

Torsdag 27 Flere retter at vælge imellem m. kartoffelmos og grønt            Budding med frugtsovs

Fredag 28 Kamsteg, skysovs, kartofler, rødkål                                                  Jordbærtrifli

Lørdag 29 Medisterpølse, varm kartoffelsalat, bønner                                   Ferskner med flødeskum

Søndag 30 Mandebagt laks, citronsovs, kartofler, melonsalat                      Jordbærfromage

Mandag 31 Brændende kærlighed, blandet grønt, rødbeder                         C heesecake med skovbær

Cafeen er åben for salg af varm mad fra kl. 11.30 – 13.00

Vi tager imod kontanter og MobilePay

Ret til ændringer forbeholdes.

Madbordet