Menuplan for Lundebjerggård maj 2023
Hovedret 55, kr Biret 17,- kr
Mandag 1 Bøf Lindstrøm, skysovs, kartofler, karotter, Budding med kirsebærsovs
Tirsdag 2 Kogt torsk, sennepssovs, kartofler, marinerede bønner, Hindbærtrifli
Onsdag 3 Paneret kotelet, skysovs, kartofler, bagt spidskål , Moccafromage
Torsdag 4 Enebærgryde, kartoffelmos, blandet grønt, rødbeder Jordbærgrød med fløde
Fredag 5 Krydder-frikadeller, varm kartoffelsalat, ærter Ferskner med makronskum
Lørdag 6 Kalveculotte, skysovs, røsti, blandet salat Yoghurtdessert med hindbær
Søndag 7 Mandelbagt laks, citronsovs, kartofler, grillet grønt Figner med vaniljeskum
Mandag 8 Græsk farsbrød, bådkartofler, skysovs, stegte tomater i fad Rabarbergrød med fløde
Tirsdag 9 Stegt lever, bløde løg, skysovs, kartofler, blomkål Pandekager, syltetøj
Onsdag 10 Millionbøf, spaghetti, kartofler, gulerødder Tærte med laks
Torsdag 11 Paneret fisk m. fyld, krydderurtesovs, kartofler, asparges Panna cotta med frugtcouilis
Fredag 12 Krebinet, stuvede ærter-gulerødder, kartofler, rødbeder Cheesecake med passionsfrugt
Lørdag 13 Mørbradgryde, kartoffelmos, blandet grønt, asier Islagkage
Søndag 14 Skinke, flødekartofler, sennep, melonsalat med feta Citronfromage
Mandag 15 Kalkunschnitzel, brasekartofler, drenge, svampesovs, ærter Ymerdessert med brombær
Tirsdag 16 Hakkebøf, bløde løg, kartofler, skysovs, broccolisalat Blommegrød med fløde
Onsdag 17 Fiskefileter, kaperssovs, kartofler, råkost Croissant med hønsesalat
Torsdag 18 Forloren hare, vildtsovs, kartofler, waldorfsalat Rabarberkage
Fredag 19 Biksemad, spejlæg, grønt og rødbeder Koldskål med kammerjunkere
Lørdag 20 Kyllingefrikasse, kartofler Hvid chokolademousse med frugt
Søndag 21 Kogt kalvekød, peberrodssovs, kartofler, bønner m bacon Is med vafler
Mandag 22 Dampet laks, hollandaise, kartofler, salat med asparges Ananasfromage
Tirsdag 23 Kåldolmere, skysovs, kartofler, grillet grønt Ribs-solbærgrød med fløde
Onsdag 24 Forloren skildpadde, kogte æg og brød Wraps med laksemousse
Torsdag 25 Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder, grønt Jordbær-rabarbermousse
Fredag 26 Kalkun-karrygryde, ris, kartofler, ananas-pebermix Kalvekødssuppe m boller og urter
Lørdag 27 Ribbensteg, skysovs, kartofler, rødkål, ribsgele Citronfromage
Søndag 28 Paneret torsk, aspargessovs, kartofler, dampet asparges Jordbærtrifli
Mandag 29 Stegt kylling, skysovs, kartofler, mormorsalat Hyldeblomstis-dessert
Tirsdag 30 Gryderet med cocktailpølser, kartofler Abrikosgrød med fløde
Onsdag 31 Revelsben, kartoffelsalat, tomatsalat Champignonsuppe
Cafeen er åben for salg af varm mad fra kl. 11.30 – 13.00
Vi tager imod kontanter og MobilePay