Lundebjerggård

Madbordet

Ret til ændringer forbeholdes.

Torsdag den 7. december lukker cafeen kl.12.30

Menuplan for Lundebjerggårds cafe december 2023

Hovedret 55,- kr. Biret 17,- kr. / lun biret 25,- kr

Fredag 1 Mandelbagt laks, citronsovs, kartofler, spidskålsråkost Ymerfromage med kirsebærsovs

Lørdag 2 Brunkål, sprængt nakke, kartofler, sennep, rødbeder Æbleskiver med syltetøj

Søndag 3 Braiseret oksesteg, bearnaise, røsti, kartofler, broccolisalat Budding med kirsebærsovs

Mandag 4 Benløse fugle, kartoffelmos, rosenkål, rødbeder Blommegrød med fløde

Tirsdag 5 Stjerneskud med rejer, asparges og dressing Kartoffelsuppe med porrer

Onsdag 6 Boller i karry, ris, kartofler, bønner Sherryfromage

Torsdag den 7. december lukker cafeen kl.12.30.

Torsdag 7 Skinkestroganoff, kartoffelmos, blandet grønt, asier Stikkelsbærgrød med fløde

Fredag 8 Bøf Lindstrøm, skysovs, kartofler, savoykålblanding Jordbærtrifli

Lørdag 9 Ribbensteg, skysovs, kartofler, rødkål, ribsgele Risalamande m. rabarberkonpot

Søndag 10 Rødspætte med laksemousse, citronsovs m kapers, kartofler, sauteret grønt Citronfromage

Mandag 11 Hakkebøf med bløde løg, skysovs, bagte rodfrugter Yoghurtdessert med hindbær

Tirsdag 12 Fyldt kalkunbryst, basilikumsovs, kartofler, peberfrugter Chokolademousse

Onsdag 13 Kogt kalvekød, peberrodssovs, kartofler, grillet grønt Pandekager med syltetøj

Torsdag 14 Fiskefrikadeller, persillesovs, kartofler, råkost Jordbærgrød med fløde

Fredag 15 Gullasch, kartoffelmos, broccoli, rødbeder Gammeldags æblekage

Lørdag 16 Medisterpølse, skysovs, kartofler, rødkål, ribsgele Ferskner med flødeskum

Søndag 17 Juleskinke, grønlangkål, brune og hvide kartofler, sennep Islagkage med marcipan

Mandag 18 Benløse fugle, kartoffelmos, rosenkåssaute, asier Croissant med rejesalat 25,- kr

Tirsdag 19 Dampet laks, aspargessovs, kartofler, salat Ananasfromage

Onsdag 20 Ristaffel med kylling i karry og forskellige toppings Ribs-solbærgrød med fløde

Torsdag 21 Krydret nakkesteg, skysovs, kartofler, spidskålsråkost Moccafromage

Fredag 22 Enebærgryde, ris, kartofler, bønner, asier Æbleskiver med syltetøj

Lørdag 23 Kyllingefrikadeller, champignonsovs, kartofler, broccoli Risengrød, smør, kanelsukker

Søndag 24 Traditionel julemiddag med andebryst og ribbensteg Risalamande med kirsebærsovs

Mandag 25 Fiskefilet, persillesovs, kartofler, gulerodsråkost, remoulade Gåsebryst

Tirsdag 26 Mørbradbøf, champignon la crème, kartofler, grønt Appelsinfromage

Onsdag 27 Sylte, stuvede kartofler, rødbeder, sennep Aspargessuppe

Torsdag 28 Oksesteg, skysovs, kartofler, glaserede perleløg, grønt Æggerand med rejer, brød 25,- kr

Fredag 29 Hjerter i flødesovs, kartoffelmos, gulerødder Rød alliancetrifli

Lørdag 30 Kotelet i fad, paprikasovs, kartofler, blomkål Abrikosgrød med fløde

Søndag 31 Kogt torsk, sennepssovs, kartofler, æg, rødbeder, franske ærter Ananas-passionsfromage