Lundebjerggård

Madbordet

Menuplan for Lundebjerggård maj 2023

Hovedret 55,                                                                                           kr Biret 17,- kr

Mandag 1 Bøf Lindstrøm, skysovs, kartofler, karotter,         Budding med kirsebærsovs

Tirsdag 2 Kogt torsk, sennepssovs, kartofler, marinerede bønner,                Hindbærtrifli

Onsdag 3 Paneret kotelet, skysovs, kartofler, bagt spidskål ,                 Moccafromage

Torsdag 4 Enebærgryde, kartoffelmos, blandet grønt, rødbeder              Jordbærgrød med fløde

Fredag 5 Krydder-frikadeller, varm kartoffelsalat, ærter             Ferskner med makronskum

Lørdag 6 Kalveculotte, skysovs, røsti, blandet salat                   Yoghurtdessert med hindbær

Søndag 7 Mandelbagt laks, citronsovs, kartofler, grillet grønt               Figner med vaniljeskum

Mandag 8 Græsk farsbrød, bådkartofler, skysovs, stegte tomater i fad              Rabarbergrød med fløde

Tirsdag 9 Stegt lever, bløde løg, skysovs, kartofler, blomkål                   Pandekager, syltetøj

Onsdag 10 Millionbøf, spaghetti, kartofler, gulerødder                        Tærte med laks

Torsdag 11 Paneret fisk m. fyld, krydderurtesovs, kartofler, asparges                 Panna cotta med frugtcouilis

Fredag 12 Krebinet, stuvede ærter-gulerødder, kartofler, rødbeder             Cheesecake med passionsfrugt

Lørdag 13 Mørbradgryde, kartoffelmos, blandet grønt,                 asier Islagkage

Søndag 14 Skinke, flødekartofler, sennep,                     melonsalat med feta Citronfromage

Mandag 15 Kalkunschnitzel, brasekartofler, drenge, svampesovs,                 ærter Ymerdessert med brombær

Tirsdag 16 Hakkebøf, bløde løg, kartofler, skysovs,                  broccolisalat Blommegrød med fløde

Onsdag 17 Fiskefileter, kaperssovs, kartofler,                    råkost Croissant med hønsesalat

Torsdag 18 Forloren hare, vildtsovs, kartofler,                          waldorfsalat Rabarberkage

Fredag 19 Biksemad, spejlæg, grønt og rødbeder                 Koldskål med kammerjunkere

Lørdag 20 Kyllingefrikasse, kartofler                            Hvid chokolademousse med frugt

Søndag 21 Kogt kalvekød, peberrodssovs, kartofler, bønner m bacon                Is med vafler

Mandag 22 Dampet laks, hollandaise, kartofler, salat med asparges                   Ananasfromage

Tirsdag 23 Kåldolmere, skysovs, kartofler, grillet grønt                   Ribs-solbærgrød med fløde

Onsdag 24 Forloren skildpadde, kogte æg og brød                   Wraps med laksemousse

Torsdag 25 Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder, grønt                Jordbær-rabarbermousse

Fredag 26 Kalkun-karrygryde, ris, kartofler, ananas-pebermix                 Kalvekødssuppe m boller og urter

Lørdag 27 Ribbensteg, skysovs, kartofler, rødkål, ribsgele                      Citronfromage

Søndag 28 Paneret torsk, aspargessovs, kartofler, dampet asparges                 Jordbærtrifli

Mandag 29 Stegt kylling, skysovs, kartofler, mormorsalat                 Hyldeblomstis-dessert

Tirsdag 30 Gryderet med cocktailpølser, kartofler                  Abrikosgrød med fløde

Onsdag 31 Revelsben, kartoffelsalat, tomatsalat                  Champignonsuppe

Cafeen er åben for salg af varm mad fra kl. 11.30 – 13.00

Vi tager imod kontanter og MobilePay

Ret til ændringer forbeholdes.

SOMMERTID: 15.05. –13.08 lukker vi alle hverdage kl. 15. lør-søndage kl. 14.