Menuplan for Lundebjerggård februar 2023
Hovedret 55,- kr Biret 17,- kr
Onsdag 1 Benløse fugle, kartofler, karotter Blommer i portvin, cremesovs
Torsdag 2 Skipperlabskovs, rødbeder, persille Appelsinfromage
Fredag 3 Hamburgerryg, flødekartofler, blandet salat Frisk frugtsalat
Lørdag 4 Svensk pølseret med blomkålsråkost Blommegrød med fløde
Søndag 5 Dampet laks, aspargessovs, kartofler, grillet grønt Ymerfromage, kirsebærsovs
Mandag 6 Enebærgryde, persillekartoffelmos, stegt blomkål, surt Stikkelsbærgrød med fløde
Tirsdag 7 Kamsteg, skysovs, rødkål, kartofler, ribsgele Jordbærfromage
Onsdag 8 Stegt medister, varm kartoffelsalat, sennep, gulerødder Spinattærte med laks, råkost
Torsdag 9 Dampet torsk, citronsovs, romanescoblanding Kiwi-stikkelsbærgrød, fløde
Fredag 10 Pariserbøf m. rødbeder, capers, løg, pickles, peberrod og æggeblomme Islagkage med vafler
Lørdag 11 Skinkestroganoff, kartofler, marinerede bønner Æblesuppe med musli
Søndag 12 Oksesteg, røsti, kartofler, svampesovs, grønt m glace Figner med cremesovs
Mandag 13 Krebinet, skysovs, kartofler, persillerødder, asier Trifli
Tirsdag 14 Stegt lever, bløde løg, skysovs, kartofler, kålblanding Budding med saftsovs
Onsdag 15 Paneret torsk, grønsagssovs, kartofler, karotter Hasselnøddetærte m. blåbær
Torsdag 16 Frikadeller, stuvet hvidkål, kartofler, ærter Romfromage
Fredag 17 Kalkunfarsbrød, paprikasovs, sauteret peberfrugt Sveskegrød med fløde
Lørdag 18 Hakkebøf, bløde løg, skysovs, kartofler, porrer Jordbærgrød med fløde
Søndag 19 Kyllingesteg, skysovs, kartofler, hjemmelavet agurkesalat, mormorsalat Citronfromage
Mandag 20 Bøf bourguignon, kartoffelmos, stegte rødbeder, løgkompot Ferskner med makronskum
Tirsdag 21 Paneret fyldt rødspætte, purløgssovs, kartofler, grønkålssalat Chokolademousse
Onsdag 22 Kåldolmere, skysovs, kartofler, broccoli Tarteletter med høns i asparges
Torsdag 23 Kalvesteg, whiskysovs, kartofler, blandet grønt P andekager med syltetøj
Fredag 24 Mandelbagt laks, hollandaise, kartofler, sauteret grønt Gammeldags æblekage
Lørdag 25 Forloren hare, vildtsovs, waldorfsalat, ribsgele Ribs-solbærgrød med fløde
Søndag 26 Kogt kalvekød, peberrodssovs, kartofler, wokgrønt Ananasfromage m flødeskum
Mandag 27 Braiseret svinekæbe, kartofler, bagte græskar, surt Jordbærtrifli
Tirsdag 28 Biksemad med spejlæg og rødbeder Yoghurtdessert med hindbær