Menuplan for Lundebjerggårds cafe maj 2022
Åben alle hverdage fra kl. 900 -15.30 Lørdage, Søndage og helligdage fra KL. 10.00-14.00
varm mad fra kl. 11.30 – 13.00 Hovedret 53 Kr. Biret 16 Kr.
Søndag 1 lukket
Mandag 2 lukket
Tirsdag 3 lukket
Onsdag 4 Oksesteg, rødvinssovs, røsti, karotter Moccafromage
Torsdag 5 Fiskerulle m. laksemousse, hollandaise, kart., salat Suppe m boller og urter
Fredag 6 Kotelet, skysovs, kartofler, marinerede bønner Budding m. kirsebærsovs
Lørdag 7 Millionbøf, spaghetti, kartofler, blandet grønt Rabarbergrød m. fløde
Søndag 8 Skinke, flødekartofler, broccolisalat Panna cotta m. frugtcoulis
Mandag 9 Stegt lever, bløde løg, skysovs, kart., blomkål Ymerfromage m. frugtsovs
Tirsdag 10 Boller i karry, ris, kartofler, ananas-pebermix Grøn forårssuppe
Onsdag 11 Stjerneskud med rejer, asparges og dressing Chokolademousse
Torsdag 12 Græsk farsbrød, tzatziki, stegte kartofler, råkost Hvede med ost og druer
Fredag 13 Kamsteg, skysovs, kartofler, rødkål Pandekager m. syltetøj
Lørdag 14 Stegt kylling, pastasalat, naanbrød, råkost Æblegrød m fløde
Søndag 15 Mørbradgryde, kartoffelmos, grønt Citronfromage
Mandag 16 Kalkunschnitzel, svampesovs, drenge, brasekartofler, ærter Minestronesuppe
Tirsdag 17 Dampet laks, citronssovs, kartofler, spinat Jordbærgrød m. fløde
Onsdag 18 Hakkebøf, bløde løg, bearnaise, savoykålssalat Tærte med kylling og porrer
Torsdag 19 Forloren hare, vildtsovs, kartofler, blandet grønt, asier, ribsgele Ymerdessert m. brombær
Fredag 20 Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder Rabarberkage m flødeskum
Lørdag 21 Kalkun-karrygryde, ris, kartofler, ratatouille Pærer med cremesovs
Søndag 22 Kogt kalvekød, peberrodssovs, grillet grønt Islagkage m. vafler
Mandag 23 Flere retter at vælge imellem m. kartoffelmos, grønt Koldskål, kammerjunkere
Tirsdag 24 Krebinet, stv. ærter-gulerødder, kartofler, rødbeder Blomkålssuppe
Onsdag 25 Kylling, skysovs, kartofler, mormorsalat, rabarberkompot Wraps med laksemousse
Torsdag 26 Fiskefileter, persillesovs, kartofler, salat Æblekage
Fredag 27 Frikadeller, kold kartoffelsalat, asparges m bacon Ribs-solbærgrød m fløde
Lørdag 28 Gryderet med cocktailpølser, mos, grønt Champignonsuppe
Søndag 29 Mandelbagt laks, hollandaise, smørstegt spinat Jordbærtrifli
Mandag 30 Fiskefrikadeller, persillesovs, kartofler, råkost Frugter med makronskum
Tirsdag 31 kotelet, skysovs, kartofler, bønner Abrikosgrød med fløde