Ret til ændringer forbeholdes.
Torsdag den 7. december lukker cafeen kl.12.30
Menuplan for Lundebjerggårds cafe december 2023
Hovedret 55,- kr. Biret 17,- kr. / lun biret 25,- kr
Fredag 1 Mandelbagt laks, citronsovs, kartofler, spidskålsråkost Ymerfromage med kirsebærsovs
Lørdag 2 Brunkål, sprængt nakke, kartofler, sennep, rødbeder Æbleskiver med syltetøj
Søndag 3 Braiseret oksesteg, bearnaise, røsti, kartofler, broccolisalat Budding med kirsebærsovs
Mandag 4 Benløse fugle, kartoffelmos, rosenkål, rødbeder Blommegrød med fløde
Tirsdag 5 Stjerneskud med rejer, asparges og dressing Kartoffelsuppe med porrer
Onsdag 6 Boller i karry, ris, kartofler, bønner Sherryfromage
Torsdag den 7. december lukker cafeen kl.12.30.
Torsdag 7 Skinkestroganoff, kartoffelmos, blandet grønt, asier Stikkelsbærgrød med fløde
Fredag 8 Bøf Lindstrøm, skysovs, kartofler, savoykålblanding Jordbærtrifli
Lørdag 9 Ribbensteg, skysovs, kartofler, rødkål, ribsgele Risalamande m. rabarberkonpot
Søndag 10 Rødspætte med laksemousse, citronsovs m kapers, kartofler, sauteret grønt Citronfromage
Mandag 11 Hakkebøf med bløde løg, skysovs, bagte rodfrugter Yoghurtdessert med hindbær
Tirsdag 12 Fyldt kalkunbryst, basilikumsovs, kartofler, peberfrugter Chokolademousse
Onsdag 13 Kogt kalvekød, peberrodssovs, kartofler, grillet grønt Pandekager med syltetøj
Torsdag 14 Fiskefrikadeller, persillesovs, kartofler, råkost Jordbærgrød med fløde
Fredag 15 Gullasch, kartoffelmos, broccoli, rødbeder Gammeldags æblekage
Lørdag 16 Medisterpølse, skysovs, kartofler, rødkål, ribsgele Ferskner med flødeskum
Søndag 17 Juleskinke, grønlangkål, brune og hvide kartofler, sennep Islagkage med marcipan
Mandag 18 Benløse fugle, kartoffelmos, rosenkåssaute, asier Croissant med rejesalat 25,- kr
Tirsdag 19 Dampet laks, aspargessovs, kartofler, salat Ananasfromage
Onsdag 20 Ristaffel med kylling i karry og forskellige toppings Ribs-solbærgrød med fløde
Torsdag 21 Krydret nakkesteg, skysovs, kartofler, spidskålsråkost Moccafromage
Fredag 22 Enebærgryde, ris, kartofler, bønner, asier Æbleskiver med syltetøj
Lørdag 23 Kyllingefrikadeller, champignonsovs, kartofler, broccoli Risengrød, smør, kanelsukker
Søndag 24 Traditionel julemiddag med andebryst og ribbensteg Risalamande med kirsebærsovs
Mandag 25 Fiskefilet, persillesovs, kartofler, gulerodsråkost, remoulade Gåsebryst
Tirsdag 26 Mørbradbøf, champignon la crème, kartofler, grønt Appelsinfromage
Onsdag 27 Sylte, stuvede kartofler, rødbeder, sennep Aspargessuppe
Torsdag 28 Oksesteg, skysovs, kartofler, glaserede perleløg, grønt Æggerand med rejer, brød 25,- kr
Fredag 29 Hjerter i flødesovs, kartoffelmos, gulerødder Rød alliancetrifli
Lørdag 30 Kotelet i fad, paprikasovs, kartofler, blomkål Abrikosgrød med fløde
Søndag 31 Kogt torsk, sennepssovs, kartofler, æg, rødbeder, franske ærter Ananas-passionsfromage