Lundebjerggård

Menuplan for Lundebjerggård september 2024

Der betales med kontanter eller Dankort

Sidste dage i august

Fredag

30

Hakkebøf, bløde løg, skysovs, kartofler, broccoli

Abrikosgrød med fløde

Lørdag

31

Oksesteg, skysovs, rabarberkompot, glaserede perleløg

Trifli med flødeskum

Cafeen er åben for den varme mad fra kl. 11.30 til kl. 13.00. Smørrebrød til udsolgt. 

Cafeen lukker hverdage kl. 15.30. Weekends/helligdage kl. 13.30. 

R e t  t i l   æ n d r i n g e r   

HOVEDRET kr. 61 .                                                               BIRET kr. 17.      LUN RET kr. 25

Søndag 1 . Honningmarineret skinke, stuvet spinat, kartofler.       Ymerfromage med jordbærsovs

Mandag 2 . Bøf Lindstrøm, skysovs, kartofler, sauteret grønt        Rødgrød med fløde

Tirsdag 3 . Skinkestroganoff, ris, kartofler, blomkål                       Tarteletter/høns i asparges kr. 25

Onsdag 4. Forloren hare, vildtsovs, kartofler, waldorfsalat, ribsgele    Blommer i vanillecreme

Torsdag 5 . Brændende kærlighed, broccoli, rødbeder                   Gul alliancegrød m. fløde

Fredag 6 . Mandelbagt laks, citronsovs, salat m. avocado            Citronfromage

Lørdag 7 . Kylling i rødvin, kartofler, stegt spidskål                        Sveskegrød m. fløde

Søndag 8. Kalvesteg, peberrodssauce, kartofler, rodfrugter          Islagkage

Mandag 9 . Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder, grønt     Appelsinfromage

Tirsdag 10. Hjerter i flødesovs, kartoffelmos, majs, ærter, asier   Jordbærgrød m. fløde

Onsdag 11 . Sprængt svinekam, aspargessovs, kartofler, karotter Laksetærte med råkost kr. 25

Torsdag 12. Krebinet, skysovs, kartofler, grønt, drueagurker          Budding m. frugtsovs

Fredag 13. Stjerneskud m. rejer, asparges og dressing                   Hjemmelavet is

Lørdag 14 . Kødsovs, kartoffelmos, bønner, rødbeder                      Stikkelsbærgrød m. fløde

Søndag 15 . Ribbensteg, skysovs, kartofler, grønkålssalat/dadler       Blommetrifli

Mandag 16 . Biksemad, spejlæg, rødbeder                                        Lun hybensuppe m. flødeskum,

Tirsdag 17. Fiskefrikadeller, aspargessovs, kartofler, rådkost          Blomkålsuppe

Onsdag 18. Fyldt kyllingebryst m. bacon, paprikasovs, ratatouille  Frugtsalat m. vanillecreme

Torsdag 19 . Flere retter med sovs, kartofler, grønt                        Isdessert m. hyldeblomst

Fredag 20. Oksesteg, rødvinssovs, kroketter, grillsauteret grønt   Hindbærfromage

Lørdag 21. Kyllingefrikadeller, champignonsovs, brasede kartof ler, ærter    Fløderand m. jordbærsovs                                                 

Søndag 22. Dampet laks, hollandaisesovs, kartofler, smørsteg spinat  Pandekager m. sirup, is

Mandag 23 . Lasagne m. tomatsalat og hvidløgsbrød                     Gammeldags æblekage

Tirsdag 24. Skipperlabskovs, persille, smør, rødbeder                  Lagkage

Onsdag 25 . Dampet kulmule, hvidvinscreme, kartofler, spidskål  råkost    Citronfromage                                                                    

Torsdag 26 . Medisterpølse, varm kartoffelsalat, broccoli               Croissant m. rejesalat

Fredag 27. Kalkun Cordon Bleu, skysovs kartofler, blomkålsråkostsalat       Sveskekage m. flødeskum 

Lørdag 28. Stegt lever, bløde løg, kartofler, skysovs, blandet grønt, asier     Kalvekødssuppe

Søndag 29 . Bankekød, kartoffelmos, stegte og syltede rødbeder  Islagkage

Mandag 30 . Hakkebøf, bløde løg, skysovs, kartofler, rødbeder      Hindbærgrød m. fløde.