Lundebjerggård

Aktiviteter

I er velkomne til at komme og spørge om de forskellige  aktiviteter hos centervagten eller ringe til os alle hverdage mellem 10-14

30 20 87 29

Tilmelding:

Hos centervagten 

Billard:

Der er flere billardborde til rådighed i underetagen på Lundebjerggård samt et dartspil. Aktiviteten foregår i samarbejde med Aktivitetscentret Tolleruphøj.

Blomsterbinding:

Der udvises stor kreativitet og fantasi på disse hold og resultaterne er imponerende.

Bridge:

Er en af vore største aktiviteter. Der spilles bridge mandag, tirsdag og onsdag eftermiddag samt undervisning torsdag formiddag.

Cykling:

Hver mandag kl. 9,30 drager et cykelhold ud fra Lundebjerggård. Der er ingen forpligtende tilmelding, du møder blot op og man er hjemme igen til frokost. 15-20 km i Frederikssunds smukke omegn; god motion i godt selskab.

Découpage:

En helt ny aktivitet, inspireret af et besøg på Kunstmuseet Arken, hvor man viste dronningens smukke découpagearbejder.

EDB:

Der tilbydes undervisning i Windows 10 for seniorer.

Petangue

Hver onsdage kl. 11.30 med Victor i dansesalen.

Knipling:

Dette gamle håndarbejde, som dyrkes af dygtige kniplere, nærmer sig kunsthåndværk.

Killerdart:

Hver tirsdage kl. 13 med Victor i dansesalen.

Krolf:

Tilmelding: Lundebjerggård. HUSK PÅKLÆDNING EFTER VEJRET

Kontakt for mere information: 30 20 87 29

Fakta: Hvad er krolf?

Spillet er en mellemting mellem kroket og golf. Der spilles på et fritliggende græsareal på cirka 1/2 fodboldbane. Her bruges køller, som vi kender fra kroket - men i stedet for buer, spiller man på huller. Banen består af 12 huller, som det gælder om at gå igennem med færrest mulige slag. Krolf træner både balance og koordination, men frem for alt er det et sjovt spil, som alle kan få glæde af. Krolf spilles fortrinsvis af seniorer, og der er mange foreninger i hele landet, der deltager i stævner og turneringer. Frem for alt sættes det sociale altid i højsædet.

Kortspil:

Udover bridge, spilles der også whist og canasta på Lundebjerggård

Litteratur:

Læsegrupperne mødes en gang om måneden og diskuterer og analyserer månedens bog, som stilles til rådighed af biblioteket.

Maling/Tegning.

Man behøver ikke være den største kunstner for at deltage. Fællesskabet og den fælles interesse betyder meget, og det ses da også rundt omkring i lokalerne, hvor der hænger værker, som er fremstillet af brugerne på Lundebjerggård.

Patchwork:

Et af de gamle håndarbejder, som stammer fra USA, har udviklet sig til kunsthåndværk af høj karat. Patchworkerne på Lundebjerggård er meget dygtige, og det er en fornøjelse at se deres arbejder, når vi har udstilling.

Porcelænsmaling:

Nogle få entusiastiske porcelænsmalere hygger sig hver tirsdag eftermiddag. Der er plads til flere, hvis du er interesseret.

Lundebjergkoret:

Er et kor hvor alle kan være med. Vi har vores eget repertoire og synger om torsdagen. Hvis der er interesse optræder vi gerne for andre.

Sang i Cafeen:

Vi mødes i 2022 en 2 gange om måneden på følgende datoer :

september  13. og 27.  oktober  11. og 25.  november 15. og 29.  december 13.

Vi begynder hver gang kl. 13.30 og slutter kl. 15.30. I pausen drikker vi kaffe sammen.

Vi glæder os til at se jer !

Elisabeth og Carl Anton.

Stenslibning:

Lundebjerggård har indrettet et specielt værksted til stenslibning. Det bliver flittigt benyttet, og der fremstilles mange virkeligt smukke smykker af sten i alle regnbuens farver.

Strikning:

Nørkledamerne er et fast indslag i Lundebjerggårds caféliv. Snakken går og ingen er i tvivl om, de nyder det.

Sprog:

Der tilbydes undervisning i flere sprog. Engelsk / Fransk for såvel begyndere som øvede, samt spansk, hvor undervisningen er tilrettelagt med henblik på dagligt sprog til rejsebrug. Tyskundervisningen er baseret på samtale om relevante emner og der kræves lidt forkundskaber. Udflugter, museumsbesøg og film kan indgå i undervisningen.

Styrk din krop:

Kan du gøre på mange måder. Lundebjerggård tilbyder såvel motionsgymnastik på hold som individuel styrketræning, hvor der tilbydes et alsidigt udvalg af træningsmaskiner. For at få lov  til at benytte disse maskiner, skal man have en times introduktionskursus af en fysioterapeut. Dette arrangeres en gang om måneden.

Håndarbejde:

I håndarbejdslokalet er der hver onsdag gang i nål og tråd samt symaskiner. Som alle andre hold har de et dejligt socialt miljø, og der er helt sikkert plads til flere.

Træsløjd:

Lundebjerggård råder over et velassorteret værksted med mange maskiner til bearbejdning af træ. Der er plads til flere aktører alle ugens dage

Tai Chi:

Der øves i Tai Chi onsdag formiddag kl.: 10.

Yoga:

Yoga for erfarne mandag kl.: 10

Zumba:

fodbold fitness

FiK, Kalvøvej, Frederikssund. hver torsdag fra kl. 10 - 11.  (kontakt FIK )

Traveture

mødes ved indgangen til Lundebjerggård hver tirsdag mellem 9.30 - 11.30.