Menuplan for Lundebjerggård september 2024
Der betales med kontanter eller Dankort
Sidste dage i august | |||
Fredag |
30 |
Hakkebøf, bløde løg, skysovs, kartofler, broccoli |
Abrikosgrød med fløde |
Lørdag |
31 |
Oksesteg, skysovs, rabarberkompot, glaserede perleløg |
Trifli med flødeskum |
Cafeen er åben for den varme mad fra kl. 11.30 til kl. 13.00. Smørrebrød til udsolgt.
Cafeen lukker hverdage kl. 15.30. Weekends/helligdage kl. 13.30.
R e t t i l æ n d r i n g e r
HOVEDRET kr. 61 . BIRET kr. 17. LUN RET kr. 25
Søndag 1 . Honningmarineret skinke, stuvet spinat, kartofler. Ymerfromage med jordbærsovs
Mandag 2 . Bøf Lindstrøm, skysovs, kartofler, sauteret grønt Rødgrød med fløde
Tirsdag 3 . Skinkestroganoff, ris, kartofler, blomkål Tarteletter/høns i asparges kr. 25
Onsdag 4. Forloren hare, vildtsovs, kartofler, waldorfsalat, ribsgele Blommer i vanillecreme
Torsdag 5 . Brændende kærlighed, broccoli, rødbeder Gul alliancegrød m. fløde
Fredag 6 . Mandelbagt laks, citronsovs, salat m. avocado Citronfromage
Lørdag 7 . Kylling i rødvin, kartofler, stegt spidskål Sveskegrød m. fløde
Søndag 8. Kalvesteg, peberrodssauce, kartofler, rodfrugter Islagkage
Mandag 9 . Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder, grønt Appelsinfromage
Tirsdag 10. Hjerter i flødesovs, kartoffelmos, majs, ærter, asier Jordbærgrød m. fløde
Onsdag 11 . Sprængt svinekam, aspargessovs, kartofler, karotter Laksetærte med råkost kr. 25
Torsdag 12. Krebinet, skysovs, kartofler, grønt, drueagurker Budding m. frugtsovs
Fredag 13. Stjerneskud m. rejer, asparges og dressing Hjemmelavet is
Lørdag 14 . Kødsovs, kartoffelmos, bønner, rødbeder Stikkelsbærgrød m. fløde
Søndag 15 . Ribbensteg, skysovs, kartofler, grønkålssalat/dadler Blommetrifli
Mandag 16 . Biksemad, spejlæg, rødbeder Lun hybensuppe m. flødeskum,
Tirsdag 17. Fiskefrikadeller, aspargessovs, kartofler, rådkost Blomkålsuppe
Onsdag 18. Fyldt kyllingebryst m. bacon, paprikasovs, ratatouille Frugtsalat m. vanillecreme
Torsdag 19 . Flere retter med sovs, kartofler, grønt Isdessert m. hyldeblomst
Fredag 20. Oksesteg, rødvinssovs, kroketter, grillsauteret grønt Hindbærfromage
Lørdag 21. Kyllingefrikadeller, champignonsovs, brasede kartof ler, ærter Fløderand m. jordbærsovs
Søndag 22. Dampet laks, hollandaisesovs, kartofler, smørsteg spinat Pandekager m. sirup, is
Mandag 23 . Lasagne m. tomatsalat og hvidløgsbrød Gammeldags æblekage
Tirsdag 24. Skipperlabskovs, persille, smør, rødbeder Lagkage
Onsdag 25 . Dampet kulmule, hvidvinscreme, kartofler, spidskål råkost Citronfromage
Torsdag 26 . Medisterpølse, varm kartoffelsalat, broccoli Croissant m. rejesalat
Fredag 27. Kalkun Cordon Bleu, skysovs kartofler, blomkålsråkostsalat Sveskekage m. flødeskum
Lørdag 28. Stegt lever, bløde løg, kartofler, skysovs, blandet grønt, asier Kalvekødssuppe
Søndag 29 . Bankekød, kartoffelmos, stegte og syltede rødbeder Islagkage
Mandag 30 . Hakkebøf, bløde løg, skysovs, kartofler, rødbeder Hindbærgrød m. fløde.