Lundebjerggård

Kære Brugere

Dette bliver måske det sidste nyhedsbrev. Hvorfor?

Jo, vi har i længere tid arbejdet med lave et brugerblad igen. Mange har savnet bladet. Nu kommer det. Det har taget noget tid at finde det bedste, men samtidig det mest praktiske, økonomiske format. Bladet bliver på 8 sider (A5) og vi forventer første udgave klar medio februar. Husk det er en prøveversion. Så næste udgave måske lidt anderledes. Tak godt imod det og giv gode ideer.

I de perioder hvor bladet ikke udkommer suppleres med et Lundebjerg Nyt som dette.

Fredagsklubben og foredraget om Peru var godt besøgt. Vi forventer rigtig mange til jagt foredraget om Vildsvin den 10. Så køb billet snarest. Den 24. kommer Mads Toghøj visesanger og fortæller. Det bliver en oplevelse..

Bibliotekets ‘Guidet Fælleslæsning’ den 25. 01. var en bragende succes. Læseglæde og fordybelse i teksterne. Der er plads til flere. Næste gang torsdag den 23.02. kl. 10. Tilmeldingslisten på disken ved Centerkontoret.

Banko har vi den den 03.02. 2023 kl. 13.00 I cafeen

Husk Årsmødet den 03.03. Hvis du har kræfter til at være med i Centerrådet kan du stille op som kandidat. Meld dig inden dagen. Tal med dagens Centervagt.

P-situationen er en udfordring. Husk at parkere mellem striberne (chausse-stenene i asfalten). Nogle optager to pladser. Man kan også få lidt motion ved at parkere ved Logen.

CENTERRÅDET