Lundebjerggård

Kære alle

Juleaften på Lundebjerggård med tilfredse deltagere til spisning og stor taknemmelighed for muligheden, hjælpen. Det samme kan siges om Nytårsaften.

Fredag den 06. i silende regnvejr var indbudt til Nytårskur i Salonen. Hele 115 kom og vi kunne ønske hinanden Godt Nytår. Lundebjergkoret sang 4 sange og vi kunne synge med på de 3. Boblevand/kransekage og en kort opsummering af 2022. Tænk hele 29 arrangementer. Tak til alle brugere af Lundebjerggård for solid opbakning gennem hele 2022. Vi fortsætter i samme spor i 23.

Nyt engelskhold er startet hos os. Hjertelig velkommen til nye brugere af Lundebjerggård.

Desværre måtte Susan Ørum og Tom Lindby melde afbud til Fredagsklubben grundet alvorlig sygdom i nærmeste familie. Fuldt forståeligt. Billetter refunderes og de kommer med i næste program til efteråret. Det er nemlig meget høj kvalitet de leverer.

Bibliotekets ‘Guidet Fælleslæsning’den 25. kl. 10-11.30 har 7 på listen. Der er plads til flere. En tekst læses op (du ved ikke hvilken) og så skal der samtales om indholdet mv. Lyder spændende. Listen ligger på disken ved Centerkontoret.

Til gengæld kan vi glæde os til at komme ud at rejse (for 65 kroner med kaffe og kage) en tur til Peru. Lysbilledforedraget er som du selv befinder dig i Andesbjergene og kan suge til dig af fantastiske naturoplevelser. Og det uden risiko for at blive bidt af insekter og andet giftigt kryb. Så kom frisk. Det sker den 27.01.

Varm op til Banko - fredag den 03.02. kl. 13.00 Festlig eftermiddag.

CENTERRÅDET