Lundebjerggård

Cafe Lundebjerg

Åben alle hverdage fra kl. 900 -15.30.  varm mad 11.30-13.00 /maj - august  9.00 - 14.30 

Lørdage, Søndage og helligdage fra KL. 9.00-13.30 / maj-august 9.00-13.30

billede af køkkenet i cafeen

Caféen på Lundebjerggård er på mange måder centerets omdrejningspunkt. Det er her, at centerets brugere samles i en pause i undervisningen eller aktiviteten over en kop kaffe, en øl eller et glas vin, for at få en uforpligtende snak om hverdagens glæder og måske sorger. Fortælle en god historie fra den sidste ferieoplevelse, eller måske få et godt råd om de større eller mindre handicaps, vi løber ind i, i vores alder. Med andre ord, Caféen er stedet, hvor der er mulighed for at møde ligesindede, uanset om du deltager i en aktivitet eller ej på Lundebjerggård.

Caféen på Lundebjerggård er nemlig også stedet, hvor du kan købe såvel det daglige velsmagende måltid varme mad, der serveres mellem kl. 11:30 og 13:00, til en rimelig pris. Der kan købes frisksmurt smørrebrød, hjemmebagte kager, og der kan naturligvis købes kaffe, te, kakao, øl, vand og vin til rimelige priser. Og så er Caféen på Lundebjerggård åben hver eneste dag året rundt også juleaftensdag. Vi har kun én restriktion og det er, at alt hvad du køber i Caféen skal nydes på centeret – du må ikke tage det med ud af huset.

cafeen

Caféen på Lundebjerggård er kommunalt drevet, og en Ernæringsassistent har det faglige ansvar for køkkenet, men en række frivillige brugere skiftes til at hjælpe med alt det praktiske, som salg, opvask, rengøring m.m. Velkommen til Caféen på Lundebjerggård

 centerrådet