Lundebjerggård

Madbordet

Menuplan for Lundebjerggårds cafe maj 2024

Onsdag 1 Farseret ribbensteg, skysovs, kartofler, blandet grønt Budding med kirsebærsovs

Torsdag 2 Pulled pork, svampesovs, kartofler, ærtetzatziki Hindbærgrød med fløde

Fredag 3 Stjerneskud med rejer, asparges og dressing Fuglereder med frugter

Lørdag 4 Græsk farsbrød, kartofler, skysovs, tomatsalat Hindbær-yoghurtdessert

Søndag 5 Kogt torsk, sennepssovs, kartofler, wokgrønt Islagkage

Mandag 6 Stegt lever, skysovs, kartofler, porrer, rødbeder Ymerfromage med frugtsovs

Tirsdag 7 Boller i karry, ris, kartofler, wokgrønt Pandekager med syltetøj

Onsdag 8 Dampet laks, hollandaise, kartofler, bønnesalat Fyldte vandbakkelser

Torsdag 9 Gullasch, kartoffelmos, broccoli, drueagurker Chokolademousse

Fredag 10 Krebinet, skysovs, kartofler, karotter Abrikosgrød med fløde

Lørdag 11 Hamburgerryg, flødekartofler, blandet salat Ymerdessert med brombær

Søndag 12 Stegt kylling, skysovs, kartofler, agurkesalat, rabarberkompot Panna cotta m frugtcouilis

Mandag 13 Rødspætte m laksemousse, citronsovs, smørstegt spinat Rabarberkage

Tirsdag 14 Hakkebøf, bløde løg, skysovs, kartofler, gulerødder Othellolagkage

Onsdag 15 Kalkuncordonbleu, paprikasovs, kartofler, blomkål Tærte med salat 25,- kr

Torsdag 16 Forloren hare, vildtsovs, kartofler, ribsgele, broccolisalat Citronfromage

Fredag 17 Skinkeschnitzel, svampesovs, brasede kartofler, ærter, drenge Blommetrifli

Lørdag 18 Dampet hellefisk, aspargessovs, kartofler, ratatouille Koldskål med kammerjunkere

Søndag 19 Kalvesteg, skysovs, kartoffelkroketter, bønner med bacon Ananasfromage

Mandag 20 Mørbradgryde m. cocktailpølser, mos, grillet grønt Æblekage

Tirsdag 21 Frikadeller, stuvet spidskål, kartofler Minestronesuppe

Onsdag 22 Fiskefileter, kartofler, persillesovs, råkost, remoulade Hindbær-rabarbermousse

Torsdag 23 Kalkunkarrygryde, ris, kartofler, grønt Croissant med rejesalat

Fredag 24 Brændende kærlighed med gulerødder og rødbeder Ribs-solbærgrød med fløde

Lørdag 25 Ribbensteg, skysovs, rødkål, kartofler, ribsgele Karamel-isdessert

Søndag 26 Mandelbagt laks, citronsovs, kartofler, smørstegt spinat Citronfromage

Mandag 27 Flere retter at vælge imellem med kartoffelmos, grønt Ferskner med makronskum

Tirsdag 28 Kotelet i fad m basilikumsovs, ris, kartofler, broccoli Tarteletter med høns i asparges

Onsdag 29 Honningmarineret skinke, kartoffelsalat,gul ratatouille Abrikosgrød med fløde

Torsdag 30 Oksesteg, skysovs, timiankartofler, karotter, tyttebær Islagkage

Fredag 31 Gryderet m svinekød, cocktailpølser, kartofler,bønner Hønsekødsuppe, boller og urter

Hovedret 61,- kr Biret 17,- kr

Vi tager imod kontanter og dankort.

Ret til ændringer forbeholdes