Menuplan for Lundebjerggårds cafe april 2024
Hovedret 61 kr. Biret 17,- kr. Lun ret 25,- kr.
Mandag 1 Kogt torsk, sennepssovs, kartofler, blandet grønt Rød frugtmousse
Tirsdag 2 Kalkunschnitzel, svampesovs, brasede kartofler, drenge, ærter Islagkage
Onsdag 3 Frikadeller, skysovs, kartofler, gulerødder, asier Tærte med laks og salat 25,- kr.
Torsdag 4 Chop Suey med svinekød, ris, kartofler, peanuts, bønner Hyldebærsuppe med tvebakker
Fredag 5 Ribbensteg, skysovs, kartofler, rødkål, ribsgele Ananas-passionfromage
Lørdag 6 Gullasch, kartoffelmos, karotter, drueagurker Jordbærgrød med fløde
Søndag 7 Kalvesteg, bearnaise, kartofler, grillet grønt Chokolademousse
Mandag 8 Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, blandet grønt Gammeldags æblekage
Tirsdag 9 Svensk pølseret, broccoli, rødbeder Sveskegrød med fløde
Onsdag 10 Vannamei rejer i tomatflødesovs, pasta, parmesanost Hønsekødsuppe m. urter og boller
Torsdag 11 Rullesteg med persille, skysovs, kartofler, spidskålsråkost Pandekager med syltetøj
Fredag 12 Dampet laks, hollandaise, kartofler, salat med avocado Citronfromage
Lørdag 13 Hakkebøf, bløde løg, kartofler, skysovs, majsblanding Frugter med flødeskum
Søndag 14 Farseret kalkunbryst, champignon a la creme, kartofler, wokgrønt Abrikostrifli
Mandag 15 Stegt lever, bløde løg, skysovs, kartofler, porrer, asier Kartoffelsuppe med porrer
Tirsdag 16 Ristaffel med kylling i karry og forskellige toppings Gåsebryst
Onsdag 17 Stjerneskud med rejer, asparges og dressing Appelsinfromage
Torsdag 18 Braiserede svinekæber, skysovs, kartofler, karotter Rød alliancegrød med fløde
Fredag 19 Kalvesteg, svampesovs, kartoffelkroketter, melonsalat med feta Hjemmelavet is
Lørdag 20 Skinkestroganoff, kartoffelmos, spidskålsgremolata Hindbærgrød med fløde
Søndag 21 Dampet torsk, jordskokke creme, kartofler, bønner m bacon Jordbærfromage
Mandag 22 Medisterpølse, varm kartoffelsalat, broccoli Aspargessuppe
Tirsdag 23 Kalkuncordonbleu, paprikasovs, kartofler, rodfrugter Wraps med laksemousse 25,- kr.
Onsdag 24 Stegt laks, citronsovs, kartofler, smørstegt spinat Fløderand med frugter
Torsdag 25 Krebinet, skysovs, kartofler, marinerede bønner Stikkelsbærgrød med fløde
Fredag 26 Lasagne med flutes og tomatsalat Rabarberkage med flødeskum
Lørdag 27 Paneret kotelet, skysovs, kartofler, blomkål, drueagurker Jordbærgrød med fløde
Søndag 28 Braiseret oksesteg, peberrodssovs, kartofler, karotter Moccafromage
Mandag 29 Fiskefrikadeller, grønsagssovs, kartofler, gulerodsråkost Frugtsalat
Tirsdag 30 Enebærgryde, kartoffelmos, grønt, asier Æblegrød med fløde
Vi tager imod kontanter og dankort.
Ret til ændringer forbeholdes