Lundebjerggård

Madbordet

Menuplan for Lundebjerggårds cafe april 2024

Hovedret 61 kr. Biret 17,- kr. Lun ret 25,- kr.

Mandag 1 Kogt torsk, sennepssovs, kartofler, blandet grønt Rød frugtmousse

Tirsdag 2 Kalkunschnitzel, svampesovs, brasede kartofler, drenge, ærter Islagkage

Onsdag 3 Frikadeller, skysovs, kartofler, gulerødder, asier Tærte med laks og salat 25,- kr.

Torsdag 4 Chop Suey med svinekød, ris, kartofler, peanuts, bønner Hyldebærsuppe med tvebakker

Fredag 5 Ribbensteg, skysovs, kartofler, rødkål, ribsgele Ananas-passionfromage

Lørdag 6 Gullasch, kartoffelmos, karotter, drueagurker Jordbærgrød med fløde

Søndag 7 Kalvesteg, bearnaise, kartofler, grillet grønt Chokolademousse

Mandag 8 Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, blandet grønt Gammeldags æblekage

Tirsdag 9 Svensk pølseret, broccoli, rødbeder Sveskegrød med fløde

Onsdag 10 Vannamei rejer i tomatflødesovs, pasta, parmesanost Hønsekødsuppe m. urter og boller

Torsdag 11 Rullesteg med persille, skysovs, kartofler, spidskålsråkost Pandekager med syltetøj

Fredag 12 Dampet laks, hollandaise, kartofler, salat med avocado Citronfromage

Lørdag 13 Hakkebøf, bløde løg, kartofler, skysovs, majsblanding Frugter med flødeskum

Søndag 14 Farseret kalkunbryst, champignon a la creme, kartofler, wokgrønt Abrikostrifli

Mandag 15 Stegt lever, bløde løg, skysovs, kartofler, porrer, asier Kartoffelsuppe med porrer

Tirsdag 16 Ristaffel med kylling i karry og forskellige toppings Gåsebryst

Onsdag 17 Stjerneskud med rejer, asparges og dressing Appelsinfromage

Torsdag 18 Braiserede svinekæber, skysovs, kartofler, karotter Rød alliancegrød med fløde

Fredag 19 Kalvesteg, svampesovs, kartoffelkroketter, melonsalat med feta Hjemmelavet is

Lørdag 20 Skinkestroganoff, kartoffelmos, spidskålsgremolata Hindbærgrød med fløde

Søndag 21 Dampet torsk, jordskokke creme, kartofler, bønner m bacon Jordbærfromage

Mandag 22 Medisterpølse, varm kartoffelsalat, broccoli Aspargessuppe

Tirsdag 23 Kalkuncordonbleu, paprikasovs, kartofler, rodfrugter Wraps med laksemousse 25,- kr.

Onsdag 24 Stegt laks, citronsovs, kartofler, smørstegt spinat Fløderand med frugter

Torsdag 25 Krebinet, skysovs, kartofler, marinerede bønner Stikkelsbærgrød med fløde

Fredag 26 Lasagne med flutes og tomatsalat Rabarberkage med flødeskum

Lørdag 27 Paneret kotelet, skysovs, kartofler, blomkål, drueagurker Jordbærgrød med fløde

Søndag 28 Braiseret oksesteg, peberrodssovs, kartofler, karotter Moccafromage

Mandag 29 Fiskefrikadeller, grønsagssovs, kartofler, gulerodsråkost Frugtsalat

Tirsdag 30 Enebærgryde, kartoffelmos, grønt, asier Æblegrød med fløde

Vi tager imod kontanter og dankort.

Ret til ændringer forbeholdes