Lundebjerggård

Kære Alle!

Hvilken opmuntrende Succes. Tak for opbakningen. Vi har nemlig udsolgt til vores Sommerudflugt 24.08.

Festudvalget gør deres optimale for at alle får en god tur. Vi kan ikke ‘proppe’ flere ind i de 2 busser vi har bestilt. Dog kan du blive skrevet op dersom der kommer afbud og din billet kan afsættes.

Vi hviler dog ikke på laurbærrene, men arbejder videre for at skabe den bedste ramme for Jer brugere. Planlægningen af den store Festdag - Indskrivnings Dagen fredag den 26.08. er under forberedelse. Vi har engageret et velspillende jazzorkester der vil underholde mens I ser på de mange muligheder for at komme på undervisningshold mv.

Det skal være en ‘fest’ at komme på Lundebjerggård. Måske oprettes helt nye hold? Hvad med et skakhold? Har du en ide og lyst til at undervise - kom frit frem. Kan du dele ud af dine kundskaber i f.eks. spansk, italiensk, russisk er det super.

Vi regner også med der kommer en udstilling af de flotte ting de kreative hold producerer så alle kan blive inspireret. Vi mødes i vor lækre Salon.

Nye brugervenlige motionscykler står for at blive købt dersom vi modtager de fondsmidler vi har søgt om.

KROLF begynder igen tirsdag den 09.08. kl. 1200 prøv det. Tai-Chi fra onsdag den 10.08. kl. 10.00. Victor glæder sig til instruere/undervise.

Vores Mobilepay fungerer fint. Næsten alle billetter efter indførelsen er betalt med Mobilepay. Det letter regnskabet.

Hilsen Centerrådet