Lundebjerggård

Kære Alle!

Vi har fået mobilpay i receptionen

Her programmet for vores Sommerudflugt den 24.08. Der er solgt 62 billetter så der bliver snart udsolgt. Skal du med, så meld dig til. Kun kr. 250.

Bussen kører fra Lundebjerggård kl. 10. Vi har drikkevarer med i bussen.Første stop ved den utroligt smukke Bagsværd Kirke tegnet af Jørn Utzon. (Operahuset Sydney) Her kan vi besøge kirken. Få lidt væske og komme af med ‘væske.’

Bagsværd Kirke tegnet af Jørn Utzon

Ca. kl. 11.45 kører vi mod Bellahøjgaard, et smukt gammelt landsted med udsigt over den tidligere Dyrskueplads, nedenfor Bellahøjhusene.

billede af bellahøjgaard

Kl. 12.00 går vi ind i Riddersalen hvor der er dækket smukt op. Den lækre gode frokost er forberedt til os. Der følger en genstand med per person. Hvis man vil have en genstand til er det for egen regning. Vi afslutter med kaffe.

Kl. 14.00 kører vi videre til Grundtvigskirken. Her venter to guider på os og vi får en god omvisning og fortælling om den fascinerende kirke. Inden vi kører mod Frederikssund kan vi igen få vædet ganen. Kl. 1700 forventet ankomst Lundebjerggård. Tak for i dag.

Hilsen Centerrådet