Lundebjerggård

Kære Alle!

Banko blev som sædvanlig en hyggelig eftermiddag. Nogle sidder altså med en heldig hånd. Tillykke. Dato for næste banko følger.

Fredagsklubben, foredrag af Rasmus Krath om Vestafrika netop afsluttet. Fantastiske fotos undertiden med et dystert tilsnit. Vi har det fantastisk godt i Danmark.

Næste fredagsklub 14.10. er mere ‘munter.’ Revyens Genklang ved Birgitte Antorinus og medmusikant. Nogle af viserne er nyfortolkede. Spændende glad eftermiddag. Du kan købe billet hos Centervagten. Nu har du også mulighed for at betale hjemmefra med vores Mobilepay 190011. Kr. 65. Hvis du også skal have spisebillet kr. 110. I kommentarfeltet skriver du dit navn. Når du kommer på Lundebjerggård kan du hente din bestilling. Jo, vi er også med på ‘det nye.’

Velkommen til Bjarne Calundann. Nyt medlem af Centerrådet. Vi glæder os til godt samarbejde. Var det noget for dig også? Lad os høre

Vores fantastiske køkkendamer skal hyldes. Det sker den 21.10. med en god middag på Lundebjerggård. Hvem er ikke enig i at den har de fuldt fortjent?

Der kommer snart en artikel i Lokalavisen om Lundebjerggård. Journalisten har interviewet flere brugere. Jeg tillader mig allerede nu at afsløre, at hun er imponeret over stedet og konceptet. Og med rette.

Hilsen Centerrådet