Lundebjerggård

Sidste nyhedsbrev i 2022

Julestuen 25.11. med salg af de smukke ting og lækkerier blev godt besøgt. Gløggen og æbleskiverne var velsmagende.

Ca. 70 deltog i julefrokosten den 01.12. Tak til køkkenet for den lækre mad. Stemningen i top. Flere julesange burde have været med. Det husker vi.

Sidste Fredagsklub 09.12. - Julehistorier ved ‘historiedamen’ Mariane Josefsen. Hyggeligt - og der blev også sunget.

Fredag den 06.01. kl. 11.00 ‘NYTÅRSKUR.’ Vi glæder os til at se ALLE brugere og frivillige, så vi kan takke hinanden for det smukke fællesskab vi har nydt i 2022, over et glas ‘boblevand’ og kransekage. Vi skal synge sammen. Kom og Hils På! Tilmed en praktisk gave til de første 200. Hvad mon det er?

Fredagsklub 2023 i lige uger, første gang 13.01. Hent programmet. Susan Ørum og guitarist Tom Lindby underholder. Musikalske storytellere. Anmeldelser af deres optrædener er meget positive. Billet/spisebillet er klar til afhentning. Køb gerne i god tid.

Biblioteket præsenterer guidet fælleslæsning den 25.01. fra kl. 10-11.30 på Lundebjerggård. En novelle/historie læses op. Derpå samtale. Spændende koncept.

Holdet ‘Engelsk Konversation’ mangler deltagere. Mandag fra kl 14. Henvendelse til Centervagten.

Lundebjerggårds Cafe er åben i jule- nytårsdagene, dog lukker vi kl. 14.00. Det værdsættes at du giver besked om du kommer til julemiddag den 24. Menu: Ribbensteg, andebryst og alt tilbehøret.

Lundebjerggård fortsætter med fuld aktivitet i 2023. Det tilskud vi modtager hvert år forvaltes ansvarsfuldt - således er vi ikke ramt ramt af ‘besparelser.’ Vi giver derimod ‘besparelser’ på adskillige områder. Bekæmper ensomhedsfølelse, øger sundheden, skærper intellektet - en hverdag med mening. Vær stolt over den opbakning og hjælp vi giver hinanden.

Rigtig Glædelig Jul og Godt Nytår

Centerrådet