Lundebjerggård

Kære alle

Fredag den 11. blev en travl formiddag med et kommunalt arrangement, 50 deltagere. Derpå Fredagsklub og Halfdanskerne. Forrygende underholdning. Klapsalverne bragede. Vi er forundrede over, der ikke var solgt særlig mange billetter. På dagen kom så et voldsomt ryk-ind og vi blev rigtig mange. Køkkenet vil gerne i god tid vide hvor mange kager (83 denne dag) der skal til, så køb gerne billet i god tid en anden gang.

Mens dette skrives, Banko i Salonen. Mange deltager, gevinsterne er da også attraktive.

Fredag den 25. Julestue i Salonen, med salg af juleting og lækkerier, æbleskiver, gløgg i cafeen. Torsdag 01.12. Julefrokost i Cafeen med overdådig julemad og underholdning ved Kim & Bruno. Stadig plads. Følg med på infotavlen og diverse opslag. Vi forsøger at kommunikere bedst muligt.

Vores bordtennisbord er ved at blive bedre udnyttet. Flyt det til siden efter brug. Bordfodboldspillet er også klar.

Snakken om vores dejlige sted florerer for vi har haft konsulentbesøg fra ‘Sundhed & Forebyggelse’ som ville se hvad vi kan tilbyde. Frederikssund Bibliotek byder op til samarbejde om vores kulturelle tilbud. En medarbejder besøger os den 23. Vi har et fortrinligt, gnidningsløst samarbejde med kommunens administration.

Ballerup Kommunes udvalg ‘Ældre & Omsorg.’.besøger os i december. “Lundebjerggårdkonceptet” er enestående i DK og man vil gerne lære af vore erfaringer.

Du har som borger måske lagt mærke til, at Centervagten ofte sidder med ‘snuden’ i en PC-skærm, og kan virke fraværende. Der er også en del administration. Tro os, vi vil meget hellere tale med Jer borgere. Derfor har vi fået en lettelse i retningslinjerne for, hvor mange lister mv. vi skal ajourføre. Vi håber det frigiver overskud til det vigtigste - skabe en endnu bedre stemning med masser af opløftende snak.

Kommunen er mest interesseret i, hvor mange der kommer. Her kan vi i sandhed sige - Fornøjeligt Mange!. Flere og flere “går (ikke) om ad Nørregade!,” (Daells Varehus’ slogan) men ender på Lundevej.

Motion. Der er venteliste så hav tålmodighed. Max 12 af gangen indkaldes til instruktion, der varer ca. 90 minutter. I øvrigt arbejdes der videre med planer om et decideret månedsblad for Lundebjerggård. Hav også her tålmodighed.

Hilsen Centerrådet