Lundebjerggård

Kære alle

Efter den fine artikel i Lokalavisen har der været et sandt tilløb (dejligt) af borgere der aldrig har været hos os og gerne vil se faciliteterne. Mindst 25 har fået en rundvisning, har nydt en kop kaffe/kage i cafeen, hvor de har fornemmet den gode stemning og kunnet sunde sig oven på de mange tilbud. Tak til alle der hilser venligt på vores gæster, byder velkommen. Nogle af de nye vil gerne melde sig på et hold. En vil gerne undervise i engelsk, han er englænder og har boet i DK i knap 40. Skal vi ikke tage ham på ordet?

Vi kunne godt bruge et par ekstra hjælpere i Centerrådet da travlheden undertiden er intens. Var det ikke noget for dig? Lad os høre.

Vi får besøg fra Ballerup Kommune. Man vil gerne vil snuse til vores fine koncept.

Filosofigruppen har 9 tilmeldte. Begynder fredag den 21.10. kl. 10.30.

Vi har plads til et bordtennisbord (sammenklappeligt) i træningssalen, der frit kan benyttes, når lokalet er ledigt. Var det ikke noget?

I Billardrummet er der plads til et bordfodboldspil. Dette spil opbygger en superreaktionsevne og er rigtig morsomt. Var det ikke noget?

Fredagsklubben kører smukt. Næste arrangement er musik ved Thomas Halfdan Breck og Malene Falck, Glæd dig til bossanova, jazz, blues og skønne ballader serveret af dygtige musikere.

Det nye program for vinter/forår er færdigt. Der er noget at glæde sig til. Der kan betales med Mobilepay 190011 og du kan således hjemmefra købe billet 14 dage før. Skriv navn eller dato på arrangementet, og hent billetten når det passer dig.

På opfordring vender vi tilbage til at afholde Fredagsklub i lige uger fra januar 23, da det passer med andre arrangementer i kommunen. Julefrokost er under planlægning.. Mere følger.

Hilsen Centerrådet