Lundebjerggård

KROLF

Billede af en krolf spiller

- Kom og prøv kræfter med krolf på Lundebjerggårds nye krolfhold tirsdag d. 24.maj

Tirsdag d. 24. maj inviterer Lundebjerggård alle, der har lyst til åben træning med det nystartede krolfhold, hvor alle gratis kan prøve kræfter med den populære sport, der nu spilles i næsten 200 idrætsforeninger.

Lundebjerggård er, med opstarten af et nyt krolfhold, med til at fejre krolfens uge, der fejres i hele landet i uge 23. Her kan alle komme forbi og prøve krolf, der er populært som aldrig før. Sporten kræver ikke specielle forudsætninger – hverken mht. teknik og/eller kondition. Der er plads til alle.

Lundebjerggård holder Åbent Hus d. 24/5 kl. 12 på Klintegårdens krolfbane.

Tilmelding: Lundebjerggård. HUSK PÅKLÆDNING EFTER VEJRET

Kontakt for mere information: 30 20 87 29

Fakta: Hvad er krolf?

Spillet er en mellemting mellem kroket og golf. Der spilles på et fritliggende græsareal på cirka 1/2 fodboldbane. Her bruges køller, som vi kender fra kroket - men i stedet for buer, spiller man på huller. Banen består af 12 huller, som det gælder om at gå igennem med færrest mulige slag. Krolf træner både balance og koordination, men frem for alt er det et sjovt spil, som alle kan få glæde af. Krolf spilles fortrinsvis af seniorer, og der er mange foreninger i hele landet, der deltager i stævner og turneringer. Frem for alt sættes det sociale altid i højsædet.

Centerråd